Bekijk de beelden waar je ook bent

Installeer de camera, download de gratis iOS en Android Apps voor smartphone en tablet en bekijk direct de beelden.   Playstore_badge Appstore_badge

Leg het onverwachte vast

Je weet nooit wanneer er iets belangrijks gaat gebeuren. CompanyCam houdt een oogje in het zeil. Om je op de hoogte te houden van zulke momenten je ontvang direct een notificatie wanneer de camera beweging detecteert.

Altijd toegang tot uw belangrijkste beelden

Onze CompanyCam recorder slaat uw beelden veilig op zodat u deze eenvoudig terug kunt kijken. Of het nou een detectie van een uur geleden of beelden van 3 dagen terug betreft, ze zijn altijd binnen handbereik.

Cloud camera monitoring voor bedrijven

Detectie notificaties

Krijg direct een e-mail of push-bericht op uw mobiel bij een detectie van beweging of geluid. Eenvoudig via de App uit te zetten wanneer je even niet gestoord wilt worden.

Smartphone beheer app

Tijdelijk de camera uitschakelen, detectie gevoeligheid aanpassen of het opslag abonnement aanpassen. Snel en eenvoudig via de Smartphone App.

Eenvoudige installatie

U ontvangt de camera voor geconfigureerd en hoeft deze alleen nog maar aan te sluiten op internet. De camera meldt zich zelf aan en u kunt direct de beelden bekijken via de smartphone app.

Multiview

Meerdere camera’s live bekijken, door de dag heen spoelen of detecties terugkijken. Tot 4 camera’s tegelijkertijd op je tablet, overal waar internet beschikbaar is.

Dag/Nacht modus

Kristalhelder HD beeld overdag en prima beeld in het donker door de infrarood/night vision modus. Zowel voor binnen als buiten.

Cloud powered

Beelden worden direct beveiligd opgeslagen in de cloud. De camera’s worden geconfigureerd en bediend via de cloud. Er is geen infrastructuur of investeringen in hardware nodig om direct je bedrijf te kunnen monitoren.

Leg het onverwachte vast

Je weet nooit wanneer er iets belangrijks gaat gebeuren. CompanyCam houdt een oogje in het zeil. Om je op de hoogte te houden van zulke momenten, ontvang je direct een notificatie wanneer de camera beweging detecteert.

Altijd toegang tot uw belangrijkste beelden

Onze CompanyCam-recorder slaat uw beelden veilig op zodat u deze eenvoudig terug kunt kijken. Of het nu een detectie van een uur geleden of beelden van 3 dagen terug betreft, ze zijn altijd binnen handbereik.

We helpen u graag. Bel 079-3637050 voor meer informatie.

Neem contact op